Колишня дружина Віктора Павліка заявила, що співак виганяє її з квартири

Екс-дружина відомого українського співака Віктора Павліка Лора Созаєва заявила, що він виганяє її з квартири

Журналіст стрічки новин
Колишня дружина Віктора Павліка заявила,…
Фото: Instagram Віктора Павліка

Про те, що жінка має з'їхати, співак нібито повідомив їй кілька днів тому. Созаєва зазначила, що така новина її приголомшила, через що вона дуже швидко схудла.

Як пише Depo.ua, про усе це екс-дружина Павліка розповіла на своїй сторінці в Facebook у Stories.

"Я худну дуже швидко. Не знаю, як інші, а мені досить сказати, що мене виселяють з квартири, і я одразу стаю як тростиночка. Тому що шлунок – це другий мозок і він реагує дуже швидко. Ось так, беріть з мене приклад. Або не беріть, або беріть приклад з колишнього чоловіка", – сказала жінка.

Лора Созаєва

Через дві години Созаєва опублікувала пост, де зазначила, що два дні тому Віктор надіслав їй повідомлення, у якому йшлося, що більше не може сплачувати кредит за квартиру, де проживає вона, і нерухомість потрібно продавати. Також вона наголосила, що теперішня дружина співака Катерина Реп'яхова надіслала їй повідомлення про те, якщо вона не погодиться виплатити 100 тисяч доларів за квартиру, то змушена буде вирішувати цю ситуацію через суд. 

"Якщо ви не погоджуєтеся на $100 тисяч, що вважаю гарною пропозицією (оскільки ми ще свої $30 тисяч додамо), тоді ви будете мати справу зі мною в суді, на жаль. Я буду відстоювати інтереси своєї сім'ї та своєї дитини. Ми не можемо все життя утримувати вас та вашу шалену комуналку. Пропоную вам дорослішати та дивитися на світ реально. Жити своїм коштом, а не коштом колишнього чоловіка, маніпулюючи ним", – йдеться у повідомленні, яке надіслала Реп'яхова Созаєвій.

Скріншот 1 зі сторінки Лори Созаєвої

Скріншот 2 зі сторінки Лори Созаєвої

Скріншот 3 зі сторінки Лори Созаєвої

Нагадаємо, 7 серпня 21-річний син Віктора Павліка, Павло, який довгий час боровся з онкологією, пішов з життя. Він хворів на рак кісток. Хлопець переніс декілька курсів тривалий курс хімієтерапії та променевої терапії. На деякий час хвороба відступила, але в останній час онкологія повернулася. Матір Павла писала про те, що останні місяці молодший син Павліка жив у хоспісі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme