Компанії продовжують відмовлятися від співпраці із блогерами, які брали участь у скандальній "голодній тусі"

Низка компаній заявила про припинення чи перегляд співпраці із блогерами, які брали участь у скандальному святкуванні у День пам'яті жертв голодоморів

Журналіст відділу новин

Продовжується відмова українських бізнес-структур від співпраці із тими людьми, які вляпалися у  блогерську вечірку у будинку вчених у Львові.

Частина компаній сама прямо заявила про припинення співпраці, передає Depo.ua.

Зокрема, йдеться про реакцію бренду одягу Andreas Moskin.

Бренд Andreas Moskin відмовився від співпраці із блогерами із скандальної "голодної туси"

Компанія Rozetka, у свою чергу, відповідаючи на закиди користувачів соцмереж, пообіцяла переглянути свою співпрацю із блогерами, які взяли участь у скандальній "голодній тусі".

Rozetka пообіцяла переглянути свою співпрацю із скандальними блогерами з "голодної туси"

Нагадаємо,  блогер з Чернівців Олександр Заліско влаштував вечірку на честь свого дня народження у Будинку вчених у День пам'яті жертв голодоморів, чим викликав неабиякий резонанс.

За оренду залу на 40 осіб та гонорар ведучому Володимиру Остапчуку він заплатив чималу суму.  Окрім того, за порушення карантину міська комісія ТЕБ і НС припинила роботу Будинку вчених.

Після суспільного розголосу та нищівної критики користувачів соцмереж частина компаній уже відмовилася від співпраці із цими блогерами. Зокрема, йдеться про мережу гіпермаркетів Metro та службу доставки "Нова пошта".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme