UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Компанія Virgin Galactic почала продавати квитки на польоти до космосу

Космічна компанія мільярдера Річарда Бренсона Virgin Galactic почала продавати квитки для туристів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Компанія Virgin Galactic почала продават…
Фото: Рixabay

Зокрема, подорож до космосу триватиме 90 хвилин.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Virgin Galactic.

Зазначається, що у межах першого етапу космічного туризму, компанія збирається відправити у політ тисячу осіб. Ракети планують запускати з космодрому в Нью-Мексико.

"Ми в Virgin Galactic вважаємо, що космос перетворює нас. Ми плануємо залучити своїх перших 1000 клієнтів до початку комерційного обслуговування в кінці цього року, що забезпечить неймовірно міцну основу, оскільки ми починаємо регулярні операції і розширюємо наш флот", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що квиток можна купити за 450 тисяч доларів. У вартість входить депозит розміром 150 тисяч доларів. Туристи протягом декількох днів перед польотом житимуть у спеціальних приміщеннях. Також перед запуском ракети клієнти компанії будуть проходити спеціальні тренування.

Зауважимо, у вересні 2021 року Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) призупинило місії компанії Virgin Galactic. Зокрема, управління розслідувало, чому під час космічного польоту мільярдера Бренсона було змінено курс під час набору висоти.

Нагадаємо, у серпні 2021 року стало відомо, що американська компанія Virgin Galactic відкрила продаж квитків у космос.

Довідка: 11 липня 2021 року компанія Virgin Galactic здійснила перший космічний політ з екіпажем космічних туристів, одним з яких був сам Бренсон. Через декілька днів Virgin Galactic вирішила подарувати два білети на політ у космос.

Дещо пізніше політ у космос здійснила компанія Blue Origin, засновником якої є найбагатша людина світу Джефф Безос – це сталося 20 липня. 

Читайте також: Космічна конкуренція: Чому у компанії Безоса не визнають політ Бренсона в космос

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme