Коричневий костюм і білі кеди: Олена Зеленська зачарувала новим look'ом

Перша леді України Олена Зеленська представила просвітницький проект "Довідник безбар’єрності" під час другого засідання Ради безбар’єрності

Журналіст відділу «Життя»
Коричневий костюм і білі кеди: Олена Зел…
Фото: Instagram

Depo.ua пропонує дізнатися більше про ініціативу Олени та подивитися на її образ для важливого заходу. 

Зеленська продовжує роботу щодо впровадження безбар'єрності в Україні. Перша леді не раз говорила про те, що це один із напрямків її роботи. То ж у рамках проекту вона представила свій довідник і наголосила на важливості розв'язання цієї проблеми.

"Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім. До Плану заходів залучена потужна команда – це представники влади разом з представниками громадськості. Я б навіть назвала це не План заходів, а План змін. І це про зміни, які можуть бути втілені в найближчі два роки та мають сприяти тому, щоб безбар’єрність стала новою суспільною нормою", – заявила Зеленська.

На зустріч Олена прийшла у костюмі шоколадного кольору, який складався з піджака та широких штанів. Під костюм перша леді вдягнула базову футболку молочного кольору, а образ доповнила масивним ланцюгом із золота і білим взуттям, яке скидалося на кеди.

зеленська

олена зеленська

Нагадаємо, Олена Зеленська здивувала новим кольором волосся.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme