Коронавірус в Україні: Кількість госпіталізованих знову суттєво зросла, масово хворіють діти

У четвер, 14 жовтня, в Україні зафіксували 13 624 нових випадків коронавірусної хвороби

Журналіст стрічки новин
Коронавірус в Україні: Кількість госпіта…
Фото: ЕРА

Через вихідні число виявлених заражень знизилося в порівнянні з попереднім днем, адже 13 жовтня було виявлено коронавірус у 18 881 українця.

Серед нових хворих недугу підтвердили у 1177 дітей та 170 медиків, пише Depo.ua із посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я.

До лікарень з COVID-19 потрапили 4 947 осіб (13 жовтня було 4 633 осіб). Померли минулої доби 202 українці, а одужала 4 591 особа.

Усього з початку пандемії в Україні на коронавірус захворіли 2 610 899 осіб, одужали – 2 316 582, а померли – 60 137.

Зазначимо, що у вересні в Україні захворіла на коронавірус рекордна кількість дітей – рівень інфікування перевищив 10% від загальної кількості заражень. Вчені вважають, що такий показник може бути пов'язаний з початком навчального року. В Україні вже почали закривати школи та відправляти учнів раніше на осінні канікули, адже щодня кількість хворих на коронавірус дітей зростає. У МОЗ навіть не виключають, що канікули можуть продовжити.

Нагадаємо, що до "червоної" зони наблизилися одразу п'ять регіонів України. Зокрема, йдеться про Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Житомирську та Харківську області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme