Корпорація Disney створить ціле містечко, де можна буде жити

Корпорація Disney анонсувала новий проект під назвою Storyliving by Disney

Журналіст стрічки новин

Згідно з задумом, це будуть яскраві нові райони, наповнені особливою атмосферою компанії Disney. Містечко має відтворити досвід поїздки в Діснейленд, але там можна буде жити постійно.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на gizmodo.

"Ці ретельно сплановані колівінги призначені для того, щоб надихнути мешканців заводити нові дружні стосунки, займатися своїми хобі та писати наступну захоплюючу главу у своєму житті, насолоджуючись увагою до деталей, унікальними зручностями та особливими штрихами, які є відмінними рисами Disney", — розповіли у корпорації.

Перша локація Storyliving називається Cotino. Вона буде розташована на Ранчо-Міраж, Каліфорнія, недалеко від Палм-Спрінгс. Там побудують 2000 одиниць житла у широкому діапазоні варіантів: як повноцінні ділянки, так і будинки на одну сім'ю та кондомініуми.

Простір буде відкритий для людей різного віку. Згідно з планом там буде "принаймні одна секція", призначена для мешканців віком від 55 років. Крім того, у на території локації відкриють торговий центр, ресторани, пляжний клуб і навіть місця для іногородніх, наприклад, готель. Ціни ще не відомі, але проектом займається той же підрозділ Disney, що облаштовує його тематичні парки.

Зазначимо, що ідея побудувати свій Діснейсвіт не нова. У 1996 році Disney спробував реалізувати аналогічний, але менш компактний задум із містом Селебрейшн (від celebrate - святкувати) у Флориді. Хоча містечко все ще існує, однак корпорації не належить.

Нагадаємо, минулого року повідомлялося, що у "Діснейлендах" уперше в історії з'явилися темношкірі Санта-Клауси. Йдеться перш за все про головний "Діснейленд" Америки, який знаходиться у місті Анахайм (Каліфорнія).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme