Костянтин Стогній та Оксана Гутцайт виступили на головній медіаподії України

Ведучі ICTV Костянтин Стогній та Оксана Гутцайт стали спікерами масштабної події "Новомедіа Форум 2021". Це — платформа для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіа-сектору. "Свобода - слову" - основний меседж цьогорічного форуму

Журналіст відділу новин

У форматі події Костянтин Стогній говорив про сучасних mediasapiens. Це люди, у яких стиль життя - журналістика. Спікер констатував, що більшість зневірилися у ЗМІ і закликав усіх таки повірити в журналістику. На запитання про те, що впливає на якість медіа і за яких умов воно досягне свого "золотого" періоду, Костянтин сказав:

"Мені не подобається, коли журналістика і моя країна спускається все нижче у контексті свободи висловлювань".

А Оксана Гутцайт розкрила аспекти роботи ведучого на телебаченні та в YouTube. А саме: описала спільні та відмінні сторони, різницю аудиторій, перерахувала переваги і недоліки двох платформ та розповіла, як себе поводити у непередбачуваних ситуаціях в ефірі.

"На телебаченні ведучий - це взірець культури. За ним треба йти, його треба наслідувати. В YouTube - чим ти ближче до людей, які тебе дивляться, тим більше популярним ти стаєш", - пояснює Гутцайт.

За словами ведучої програми "Факти", найцінніше у таких форумах - обмін досвідом, розширення своїх горизонтів, адже це змінює реальність кожного з нас на краще. Гутцайт назвала подію мозковим штурмом в медіа.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme