Козицький закликав львів'ян неухильно дотримуватись сигналів повітряної тривоги і не займатись "блогерством"

Після вчорашніх ракетних обстрілів Львова ситуація в регіоні є контрольованою. Втім громадян просять і надалі бути пильними та неухильно дотримуватися сигналів повітряної тривоги.

Журналіст стрічки новин
Козицький закликав львів'ян неухильно до…

Про це, підбиваючи підсумки минулої доби, сказав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його даними, вчора було два оповіщення про повітряну тривогу через загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря та з Білорусі. У Львові було вражено два об’єкти.

"Вчорашні події чітко дають зрозуміти, що коли лунають сирени, загроза справді є. Чуєте сирену, йдіть у безпечне місце та чекайте на інформацію з офіційних джерел", – зазначив Козицький.

Він також вкотре закликав не фотографувати, не знімати відео і не викладати матеріали в соцмережі, доки не буде оприлюднено офіційну інформацію.

"Таке "блогерство" може тягнути за собою людські жертви і кримінальну відповідальність "блогерів", – попередив очільник ОВА.

Він також повідомив, що вчора після ракетних обстрілів у Львові було затримано ймовірних корегувальників вогню. У телефонах затриманих було виявлено фото та відео пересування військової техніки, а також зйомки польоту та потрапляння у ціль ракети.

Поліцією опрацьовано понад 1800 звернень громадян про підозрілих осіб.

Вчора у Львівській області було також затримано 15 паліїв сухостою та ліквідовано 65 пожеж сухої трави. "Люди, схаменіться! Воюйте з ворогом!" – додав Козицький.

В області за добу було прийнято та розселено 2 тисячі 200 вимушених переселенців. Всього від початку війни Львівщина надала прихисток вже 251 тисячі людей.

26 березня кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнули 23 тисячі українців.

Нагадаємо, 26 березня по Львову було завдано два ракетних удари, внаслідок чого було пошкоджено промислові об'єкти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme