"Краще бути придурком, ніж терористом": Сердючка відповіла депутату Держдуми Росії

Український співак Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) різко прокоментував ідею заборонити йому в'їзд на Росію за пісню "Батько наш Бандера"

Журналіст відділу новин
"Краще бути придурком, ніж терористом":…
Фото: Скріншот

У ефірі ток-шоу "Гордон" Андрій Данилко прокоментував скандал навколо виконання ним пісні "Батько наш Бандера" на концерті "Дизель шоу".

Він, зокрема, різко відповів колишньому донецькому терористу і окупанту Олександру Бородаю, який нині є депутатом Державної думи Росії, передає Depo.ua із посиланням на Youtube-канал Дмитра Гордона.

Бородай заявив, що Сердючці за цю пісню треба заборонити в'їзд на Росію.

"Я коли додому прийшов, поставив сумки, мені в Telegram приходить, що якийсь там колишній терорист хоче заборонити в'їзд Сердючці на Росію, тому що у них своїх придурків вистачає. А я кажу – краще бути придурком, аніж терористом. Нехай забороняють, що хочуть", – відповів на це Данилко.

Нагадаємо, що країнський шоумен та співак Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, заспівав патріотичну українську пісню "Батько наш Бандера".

Відео виконання пісні з'явилося у мережі, хоча і не увійшло до концертної версії.

Довідка: Українська патріотична пісня "Батько наш Бандера" стала хітом у TikTok восени 2021 року, після того, як компанія підлітків зі Львова переспівала пісню, а їхнє відео потрапило в ефір російських телеканалів.

Згодом інші користувачі TikTok та інших соцмереж, включно з відомими політиками, почали масово записувати короткі ролики з піснею про Степана Бандеру, завдяки чому пісня "Батько наш Бандера" з'явилась у рейтингу найбільш популярних запитів у YouTube.

Нагадаємо, 4 листопада 2021 року депутати Київради відсвяткували перейменування вулиць піснею "Батько наш Бандера".

1 січня 2022 року у Маріуполі в Головному управлінні Нацполіції Донеччини лунала пісня "Батько наш Бандера" на честь Дня народження українського провідника Степана Бандери.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme