"Кремль визнав свою агресію проти України": Резніков засудив рішення Росії щодо "Л-ДНР"

Міністр оборони України Олексій Резніков відреагував на визнання Росією терористичних "Луганської та Донецької народних республік"

Журналіст стрічки новин
"Кремль визнав свою агресію проти Україн…
Фото: Facebook Олексія Резнікова

Він заявив, що такими діями Кремль визнав свою агресію проти України. Водночас наша держава здатна і готова себе захистити.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Резнікова у Twitter.

"Кремль не визнав самопроголошену "ДНР/ЛНР" – Кремль визнав власну агресію проти України. Ми зберігаємо впевненість і спокій. Ми готові та здатні захистити себе і свій суверенітет", – зазначив він.

Резніков закликав світ не мовчати й відреагувати на такі дії Росії.

реакція Резнікова на Л-ДНР

Нагадаємо, що 21 лютого президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "Л-ДНР". Також Росія підписала з ватажками цих незаконних формувань так званий "договір про дружбу". Цей договір передбачає спільну охорону "кордонів" так званих "ДНР" і "ЛНР". Заступник голови комітету Ради Федерації Росії у міжнародних справах Андрій Клімов заявив, що Росія визнає незалежність "Л-ДНР" не у заявлених, а у фактичних кордонах.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував визнання лідером Росії Володимиром Путіним "Л-ДНР" та заявив, що розцінює такі дії як порушення суверенітету та територіальної цілісності України. 

Читайте також: Путін визнав "Л-ДНР": Чи загрожує Україні військове вторгнення

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme