Кулеба домовився з адміністратором USAID про розширення співпраці

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з адміністратором Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Самантою Пауер розширення проектів USAID в Україні
 

Журналіст відділу новин
Кулеба домовився з адміністратором USAID…
Фото: МЗС

Кулеба під час онлайн-зустрічі подякував USAID за незмінну підтримку внутрішніх трансформацій України, реформаторських зусиль державних інституцій та громадянського суспільства.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу МЗС.

"Міністр висловив зацікавленість України в збільшенні підтримки реформ з боку Агентства, а також у розширенні проектів USAID у регіонах України, що межують із тимчасово окупованими територіями частин Донецької та Луганської областей та Автономною Республікою Крим", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співрозмовники обговорили перспективи підтримки USAID зусиль України щодо створення нових можливостей для вітчизняних експортерів.

Нагадаємо, незабаром за програмою USAID у Слов'янську з'являться 20 розумних зупинок з wi-fi, відеокамерами і зарядкою для телефонів.

Довідка: Агентство США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development, USAID) – це незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. Основні напрями роботи Агентства включають підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme