Кулеба обговорив з главою Пентагону співпрацю у сфері протиповітряної та протиракетної оборони

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час свого візиту до Вашингтона зустрівся із міністром оборони США Ллойдом Остіном

Редактор стрічки новин
Кулеба обговорив з главою Пентагону спів…
Фото: МЗС

Міністри обговорили подальше практичне зміцнення обороноздатності України на тлі протистояння російській агресії.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу МЗС.

"Керівник американського оборонного відомства висловив непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та запевнив у готовності США до подальшого нарощування військово-технічної співпраці з Україною", – йдеться у повідомленні.

Сторони також обговорили практичні кроки задля захисту України, зокрема розвитку співпраці у галузях протиповітряної та протиракетної оборони.

Кулеба поінформував міністра оборони США щодо формування в Україні територіальної оборони та висловив сподівання на тісну співпрацю задля її розвитку.

Сторони погодили продовження консультацій та контактів на вищому військово-політичному рівні. 

Нагадаємо, Джо Байден у своєму зверненні сьогодні, 22 лютого, оголосив про перший пакет санкцій проти Росії за визнання "Л-ДНР". Йшлося, зокрема, про санкції проти двох російських банків.

Також санкції запроваджуються проти суверенного боргу Росії – вона не зможе запозичувати на міжнародному ринку та не зможе торгувати облігаціями на міжнародних ринках. Крім того, санкції торкнуться представників російських еліт та їхніх родин.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme