Кулеба поговорив з Блінкеном про західні танки

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів розмову з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном про збільшення підтримки України з боку Сполучених Штатів та міжнародної спільноти. Обговорили, зокрема, потребу у танках західного типу

Журналіст відділу новин
Кулеба поговорив з Блінкеном про західні…
Дмитро Кулеба та Ентоні Блінкен

Про розмову дипломатів повідомив Державний департамент США, передає Depo.ua.

Там розповіли, що Блінкен та Кулеба зосередилися на безпекових питаннях та економічній допомозі. Держсекретар наголосив на постійній і непохитній підтримці України Сполученими Штатами, нагадавши про нещодавні поставки систем протиповітряної оборони та бронетехніки зі складів США.

"На тлі наближення до роковин повномасштабного вторгнення росії я ціную постійну тісну координацію та співпрацю з Дмитром Кулебою та його командою в Україні. Під час сьогоднішньої розмови з міністром я повторив, що США нікуди не дінуться, як і Україна", — пише Блінкен у Twitter.

Дмитро Кулеба розповів, що обговорював із Держсекретарем США, як збільшити підтримку України, включно з військовою допомогою.

"Я наголошував на необхідності отримання Україною танків західного типу. Ми також обговорили подальші санкції проти росії. Вдячний США за підтримку України", — зазначив Кулеба.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme