Квартири евакуйованих до РФ жителів "ДНР" масово грабують мародери, – волонтер

Після "евакуації" жителів окупованих територій Луганської та Донецької областей у містах "Л-ДНР" орудують мародери 

Редактор стрічки новин
Квартири евакуйованих до РФ жителів "ДНР…
Фото: ДАН

Через добу після початку так званої "евакуації" жителів "ЛНР" та "ДНР" мародери розграбували десятки квартир в окупованих Донецьку та Макіївці.

Про це повідомив волонтер Тім Златкін на своїй сторінці у Facebook з посиланням на дані Донецького УБОЗу, передає Depo.ua.

"Менше доби знадобилося мародерам, щоб розграбувати 56 квартир у Донецьку та 42 у Макіївці. Так-так, саме квартири "евакуйованих" аборигенів у бараки під російським кордоном", – зазначив він.

У коментарях до допису Златкін додав, що "це дані донецького УБОЗу, які заборонено розголошувати". 

Тім Златкін про мародерство у Донецьку та Макіївці

Нагадаємо, 18 лютого було опубліковано відео очільників окупаційних адміністрацій "ЛНР" та ДНР" Леоніда Пасічника та Дениса Пушиліна про евакуацію жителів псевдореспублік через нібито загрозу "провокацій з боку України". Майже одразу самопроголошених ватажків викрили у брехні: ролики було записано ще 16 лютого

Мешканці Ростова-на-Дону і Ростовської області у мережі вкрай негативно відреагували на новину про те, що до них евакуюватимуть жителів "ЛНР" і "ДНР". Мешканців окупованого Донбасу називали образливими словами, типу "лугандони", "нахлібники". Також у Ростові незадоволені тим, що з бюджету біженцям платитимуть по 10 тис. рублів.

Читайте також: Путін знову прикривається жінками і дітьми: Що з цим робити

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme