Лікарі Інституту Амосова у фіналі "Танці з зірками" подякували українцям за участь у благодійній справі "Твій день. Твоя мрія"

Італійська красуня ефектно заїхала на головний танцювальний майданчик країни у фіналі "Танці з зірками". За кермом були ведучі шоу "Твій день" Тімур Мірошниченко та Стася Ровінська

Журналіст відділу новин
Лікарі Інституту Амосова у фіналі "Танці…

На паркеті їх гостинно зустрів  Юрій Горбунов під гучні оплески глядачів.

 

"Ми вже зібрали більше 2 мільйонів 700 тисяч грн. Дякуємо українцям у благодійній справі "Твоя мрія", хто відгукнувся, хто не байдужий. Далі більше! Разом ми зцілюємо серця мам і немовлят!", - наголосив Тімур Мірошниченко.

 

"Кожен внесок - це ще один удар сердець новонародженої дитини та її мами. Чим більше зберемо – тим більше зможемо укомплектувати, обладнати і допомогти новому відділенню акушерської кардіології Інституту Амосова!", - додала Стася Ровінська.

 

Спеціальними гостями у суперфіналі стали лікарі з Інституту Амосова - герої, які щодня своїми руками роблять дива в операційних - рятують мам та дітей з усієї України із важкими серцево-судинними патологіями. Це Сергій Сіромаха - головний лікар Інституту Амосова, та Юлія Давидова - завідувачка відділення акушерських проблем екстрагенiтальноï патологiї ПАГ.

 

"Для нас, лікарів, бути тут - це свято. Попри всю нашу втому , - ми з вами зараз, у недільний вечір, щоб сказати найголовніше - щиро дякуємо! Ми вражені! У вас на всіх велике добре серце! Розміром як оця машинка. Знайте, кожен з вас щодня допомагає нам рятувати життя. Разом ми сильніші. Бережіть себе! Будьте здорові!", - сказав Сергій Сіромаха.

 

"Ми вже 8 років робимо те, що більше ніхто не робить у цій країні – даємо можливість народити жінкам з найтяжчою патологією серця. Ми робимо все, щоб народжувались нові здорові українці і українки. Ваша підтримка дає нам сили працювати і рятувати життя! Дякуємо вам! Нехай ваші мрії здійснюються!", - сказала Юлія Давидова, яка є головним натхненником появи в Україні відділення "акушерська кардіологія".

 

 У 2013 році Інститут Амосова разом із Інститутом педіатрії, акушерства і гінекології започаткували унікальний проект.

 

"Все починалося як співпраця двох інститутів, а потім, за підтримки академіка Василя Лазоришинця це вилилось у спільне відділення "акушерська кардіологія", що зараз надає допомогу жінкам з найтяжчими вадами серця з усіх регіонів України", - розповіла Юлія Давидова.

 

Зірки "Твій день" Ірина Ванникова та Володимир Рабчун разом з ведучою зіркового балкону Катериною Осадчою закликали глядачів брати участь у цій благодійній справі, робити ще внески на сайті mriya.1plus1.ua. Благодійна справа "Твоя мрія" триватиме до 15 грудня.

 

Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено 17 грудня в прямому ефірі шоу "Твій день" на 1+1. Дивіться. Організатори - БФ "Крона" і "Твій день" не чекають, а вже на перші зібрані 2 млн грн купили та передали до акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, апарат для штучної вентиляції легенів та інше. Відділенню ще дуже необхідне інше медичне обладнання, тому збір коштів триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme