Лікарі у Грузії заявляють про покращення стану здоров'я Саакашвілі

Грузинські медики повідомили про покращення стану здоров'я президента 2003-2014 років Міхеіла Саакашвілі після припинення голодування

Максим Карпенко

За словами члена медичної ради Сандро Ціскарідзе, загальна тенденція стану здоров'я Саакашвілі позитивна, хоча певні проблеми залишаються.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на IPN.

Зазначається, що в екс-президента досі спостерігаються неврологічні розлади, які потребують довшого лікування.

"Я не можу розповісти вам подробиць, тому що це певні медичні деталі, які неетично обговорювати в широкій аудиторії. Загальна тенденція позитивна, хоча деякі неврологічні розлади залишаються, на усунення яких, звісно, потрібен час", – наголосив Ціскарідзе.

Нагадаємо, 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

16 листопада група лікарів від імені Народного захисника відвідала Саакашвілі у тюремній лікарні та обстежила його. У своєму висновку медики заявили, що стан Саакашвілі критичний і у разі його подальшого погіршення його стану у в'язничній лікарні не зможуть надати необхідну допомогу. А 18 листопада Саакашвілі перевели до реанімації. 

19 листопада Саакашвілі погодився на переведення у військовий госпіталь. Там він припинив голодування

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua