"ЛНР" відкликала гарантії безпеки, надані Києву в рамках СЦКК

Російська терористична організація "ЛНР" відкликала гарантії безпеки, надані Україні в рамках СЦКК для робіт на лінії зіткнення
 

Журналіст відділу новин
"ЛНР" відкликала гарантії безпеки, надан…
Фото: СБУ

За словами терористів, гарантій безпеки не буде до тих пір, поки українська сторона не поверне затриманого бойовика "ЛНР".

Про це повідомляють російські і проросійські ЗМІ з посиланням на керівника "представництва "ЛНР" в СЦКК Михайла Філіпоненка, інформує Depo.ua.

"У зв'язку із захопленням і полоном … ми відкликаємо всі гарантії безпеки, раніше дані, по виконанні робіт на лінії бойового зіткнення . Обмежується ряд маршрутів пересування місії ОБСЄ. Також ми поставили умову про припинення обговоренні будь-яких питань до звільнення нашого співробітника", – сказав Філіпоненко.

За його словами, як тільки Україна звільнить затриманого бойовика, "ЛНР" готова буде сісти за стіл переговорів для обговорення відновлення спостереження і координації на лінії зіткнення.

Тобто фактично робота спостерігачів на лінії фронту зупинена. Також в "ЛНР" обмежать пересування місії ОБСЄ.

Нагадаємо, 13 жовтня в Луганській області на лінії розмежування біля КПВВ "Золоте" оперативна група ЗСУ затримала бойовика "ЛНР" з російським паспортом Андрія Косяка.

14 жовтня СБУ оприлюднила допит полоненого бойовика "ЛНР" Андрія Косяка, якого затримали напередодні біля КПВВ "Золоте".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme