Льовочкін прилетів у Полтаву, але його не випустили з літака, – ЗМІ

До полтавського аеропорту, який знаходиться на реконструкції, прилетів літак із пасажирами, яким не дозволили вийти назовні

Журналіст відділу новин
Льовочкін прилетів у Полтаву, але його н…
Фото: Pixabay

До аеропорту "Полтава" прилетів літак компанії "Windrose", пасажирів якого не випустили на злітно-посадкову смугу.

Про це повідомила "Українська правда" із посиланням на свої джерела у правоохоронних органах та авіакомпанії,передає Depo.ua.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов у коментарі УП заявив, що, оскільки аеропорт перебуває на реконструкції, там погодилися прийняти тільки порожній борт, без пасажирів. За його словами, авіакомпанія "погодилася, що ми приймемо борт без пасажирів".

Коли ж літак приземлився, виявилося, що на борту є пасажири. З ними розпочалися перемовини. "[Пасажирам] було все роз’яснено, на що вони відповіли, що "Роза вітрів" начебто запевнила їх у можливості висадки. Було ухвалено рішення що висадки в полтавському аеропорту не буде", – розповів голова ОДА.

За інформацією видання, на борту літака перебувала низка чинних та колишніх нардепів, зокрема, Сергій Льовочкін. Також йдеться про дружину Льовочкіна Зинаїду Кубар, його помічника Олександра Мутеля, депутата Київради від ОПЗЖ Олександра Плужника, екснардепів Сергія Буряка, Ігоря Калетніка та Олександра Волкова.

У ОПЗЖ в коментарі "Українській правді" назвали цю інформацію "нісенітницею".

Нагадаємо, що Льовочкін, попри вояжі Україною, дуже недбало виконує свої прямі обов'язки. Зокрема, у липні в КВУ зазначили, що у останній сесії Верховної Ради він брав участь усього в 1,31% голосувань.

Додамо, що Льовочкін, як стверджують ЗМІ, останнім часом зблизився з президентським Офісом, його навіть називають ініціатором "патріотичного повороту" влади, одним із елементів чого стало блокування трьох телеканалів та санкцій проти причетних до них осіб. 

А секретар РНБО Олексій Данілов назвав Льовочкіна одним із монополістів на енергетичному ринку України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme