Лукашенко майже оголосив війну Польщі. Що криється за цією маячнею?

Візит Олександра Лукашенка в Петербург до володимира путіна і чергові розповіді про анексію Західної України поляками лише на перший погляд є маячнею

Вадим Денисенко
політолог
Лукашенко майже оголосив війну Польщі. Щ…
Володимир Путін і Олександр Лукашенко

Я б виділив кілька аспектів, які є важливими для нашого розуміння того, що в головах у цих двох маразматиків.

1. Вперше, щонайменше, мені здається, на зустрічі такого рівня задіяли двійника. Фотографування лже-путіна з посполитими наочно це показало. Це не означає, що путін віддає двійникам управління країною. Це означає тільки те, що Лукашенко для нього — це як домашні тапочки. І заяви Лукашенка підтверджують це. Він готовий і далі грати клоуна в обмін на гроші. І якщо відійти в сторону від нашої теми, у мене складається враження, що Лукашенко має дві цілі в житті: пережити (фізично) путіна, щоб посміятися в нього на могилі, а потім передати владу улюбленому сину Колі.

2. Головний меседж цієї зустрічі зводиться до того, що Білорусь разом з росією, готова звільнити Західну Україну від міфічного вторгнення поляків. Судячи з усього, найближчим часом буде створено якийсь західноукраїнський уряд, який має інформаційно качати історію про "ополячення" України. Не виключено, що також буде створено терористичну організацію, яка поставить за мету "зупинити" вторгнення поляків і навіть спробує провести якісь теракти на території Польщі.

3. Можна припустити, що пік інформаційної розкачки припаде на осінь-зиму. Зараз можна припустити, що поки не йдеться про великий наступ з Білорусі, а можемо говорити перш за все про інформаційні кампанії з мінімальними кінетичними діями та страшилками щодо рівненської АЕС.

Нічого нового. Просто до цього потрібно бути готовими.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme