Лукашенко заявив про готовність відвідати Крим

Невизнаний світом де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про готовність відвідати окупований Росією Крим
 

Журналіст відділу новин
Лукашенко заявив про готовність відвідат…
Фото: БЕЛТА

Президент Росії Володимир Путін запросив білоруського колегу Олександра Лукашенка відвідати Крим.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що запрошення надійшло після того, як Лукашенко на засіданні Вищої держради Союзної держави поскаржився, що російський колега знову поїхав у Крим без нього.

Завершуючи засідання, президент Білорусії поскаржився на те, що Україна закрила для білоруських літаків небо, і він ніяк не може потрапити через Україну до Криму, де у нього є "власність і інші проблеми".

"Володимир Володимирович мені все обіцяв, що з собою візьме, Крим покаже, дорогою провезе, але сьогодні поїхав і мене з собою не запросив. Тому я зі скаргою перед членами ВДС виступаю", – пожартував білоруський диктатор.

Лукашенко зауважив, що хотів би подивитись меморіал, який у четвер відвідав Путін у Севастополі.

"Ми завжди будемо раді бачити вас, щоб ви могли подивитися це", – відповів Путін. Підтвердивши своє запрошення Лукашенка до Криму.

Нагадаємо, 9 серпня Олександр Лукашенко зізнався, що у питанні визнання окупованого півострову Крим російським його стримують російські олігархи.

Читайте також: Експерт Інституту майбутнього про погрози Лукашенка Україні: Існує одна річ, яка може становити реальну небезпеку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme