Лукашенко заявив, що коронавірус лікує від раку

Невизнаний у світі де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко підтримав гіпотезу про те, що COVID-19 нібито впливає на зниження онкозахворюваності
 

Журналіст відділу новин
Лукашенко заявив, що коронавірус лікує в…
Фото: Мем з відкритих джерел

На зустрічі з працівниками Мінської обласної клінічної лікарні після відвідування онкологічного центру Олександр Лукашенко озвучив сподівання на те, що ця хвороба зможе витіснити рак.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на БЕЛТА.

"Для себе почерпнув щось хороше. Найкраще – що COVID не тільки на даному етапі придавив грип, але онкологи підозрюють, що і онкологія значно впала. І не тому, що люди не звертаються. Вони це вже помітили. Щось відбувається таке. Я буду радий, якщо вийде як з грипом. Тому що все-таки хворих нам легше лікувати, ніж онкологічних. Тому дай бог, щоб він був ліками від онкологічних захворювань. Це те, що я почерпнув нового для себе", – заявив Лукашенко.

Як відомо, раніше білоруські онкологи висунули гіпотезу про вплив COVID-19 на зниження онкозахворюваності.

Зокрема, мова йде про те, що при коронавірусній інфекції відзначається різкий сплеск імунітету з виробленням великої кількості антитіл. Клітини імунної системи та антитіла характеризуються дуже високою неспецифічною протипухлинною активністю і це використовується в протипухлинній імунотерапії.

Нагадаємо, 7 травня Олександр Лукашенко стверджував, що Білорусь розробила власну вакцину від коронавірусу. Щоправда, досі її ніхто не бачив.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme