UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ляшко назвав розмір тарифу на меддопомогу при пологах у 2022 році

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко назвав тариф на допомогу при пологах у межах Програми медичних гарантій у 2022 році

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Ляшко назвав розмір тарифу на меддопомог…
Фото: Facebook Віктора Ляшка

За його словами, тариф на меддопомогу при пологах буде становити 15 101 гривню.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Ляшка у Facebook.

"Тариф на пологи в програмі медичних гарантій на 2022 рік становить 15 101 грн. Основна відповідь: приватним закладам, на відміну від комунальних, органи місцевого самоврядування не покривають витрати на утримання основних фондів, амортизацію дороговартісного медичного обладнання, енергоносії, комунальні послуги", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього глава МОЗ наголосив, що охорона материнства і дитинства є одним із пріоритетів діяльності уряду на 2022 рік. Зокрема, до кінця року має бути проведена колегія міністерства із залученням керівників перинатальних центрів.

Ляшко назвав розмір тарифу на меддопомогу при пологах у 2022 році

Нагадаємо, раніше стало відомо, що народні депутати пропонують внести зміни до Кодексу законів про працю щодо роботи вагітних та осіб, які доглядають за дітьми до трьох років. Законопроект пропонує зміни до законодавства, які дадуть можливість вагітним та особам, що доглядають за дітьми до трьох років, зокрема працювати вночі та їздити у відрядження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme