Ляшко зізнався, що не дотримається слова про 10 млн щеплень до кінця літа

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що до кінця літа в Україні не встигнуть зробити обіцяні 10 млн щеплень

Журналіст відділу новин
Ляшко зізнався, що не дотримається слова…
Фото: Сайт МОЗ

Однією із причин затримки очільник МОЗ Ляшко назвав вихідні: "Можливо, якщо не свята, то ми б з легкістю вийшли на 10 млн".

Тож, за словами міністра, позначку у 10 млн щеплень Україна перетне під час першого тижня вересня, передає Depo.ua із посиланням на "РБК-Україна".

Ляшко повідомив також, що на 27 серпня в Україні зроблено уже 8,8 млн щеплень.

Нагадаємо, що 19 травня Віктор Ляшко, тоді ще лише кандидат на посаду очільника МОЗ, пообіцяв зробити за сто днів, до кінця літа 10 млн щеплень від коронавірусу в Україні.

А попереднього дня, 26 серпня, в Україні 173 435 осіб отримали щеплення проти коронавірусу COVID-19. Це новий рекорд з добової кількості щеплень

Довідка: Вакцинація проти COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року. Щеплення здійснюються чотирма вакцинами: британська AstraZeneca, CoronaVac від китайського виробника Sinovac Biotech, Pfizer і BioNTech (Comirnati) німецько-американського виробника, а також американські препарати Moderna та Janssen.

21 липня в Україні стартував п'ятий етап кампанії імунізації – масова вакцинація. Тепер щепитися від коронавірусу можуть усі охочі українці.

Читайте також: Україна на карантині до 1 жовтня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme