Макс Барських відмовився виступати на одній сцені з Меладзе в Кишиневі

Український співак Макс Барських планує скасувати свій виступ на музичному фестивалі Summer fest 2023 в Кишиневі через участь у цьому росіянина Валерія Меладзе

Макс Барських відмовився виступати на од…
Фото: Facebook

Про це повідомляє УНІАН, пише Depo.ua.

Як зазначається, днями з'явилася інформація, що на Summer fest 2023  виступатимуть не тільки українські зірки, а й російські. Так, у списку учасників є Макс Барських, Світлана Лобода, Валерій Меладзе та інші.

Однак після розголосу цього Макс Барських заявив, що планує скасувати свій виступ через участь у фестивалі Меладзе – через те, що той досі не визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні.

"Нас запевнили, що виступ Валерія Меладзе не відбудеться, про що буде оголошено відразу після підписання контракту із закордонним артистом, який його замінює. Найближчим часом організатори фестивалю оголосять ім'я нового артиста, після чого я зможу остаточно підтвердити свою участь у заході", — прокоментував Барських.

Співак додав, що поки продовжить репетирувати свої головні хіти українською мовою, щоб виконати їх перед молдавськими шанувальниками.

Нагадаємо, принц Гаррі сподівався взяти інтерв'ю у Володимира Путіна, Дональда Трампа і Марка Цукерберга про їхнє виховання і дитячі травми в подкасті Spotify.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme