Максим Галкін розповів, чи піде воювати за Ізраїль

Російський комік Максим Галкін, який майже два роки мешкає в Ізраїлі, розповів, чи піде на фронт захищати країну

Максим Галкін розповів, чи піде воювати…
Фото: Facebook/Максим Галкін

Про свої плани Галкін розповів, відповідаючи на запитання шанувальників в Instagram, повідомляє Depo.ua з посиланням на УНІАН.

За словами артиста, якби у нього був досвід і якісь підстави, то він взяв би в руки зброю. Однак наразі він вважає, що буде більш корисним в тилу.

"Якби я служив в армії Ізраїлю і були б хоча б якісь підстави, щоб я міг піти зараз захищати Ізраїль, я б пішов. Але у мене є можливість по-іншому підтримати країну. Я піду здавати кров, я буду допомагати", – зазначив Максим Галкін.

Він додав, що зараз всі ізраїльтяни згуртувалися воєдино. Вони не тікають зі своєї країни, а навпаки готові там залишатися і захищати її від бойовиків ХАМАС. Тому, продовжив артист, він вірить в перемогу Ізраїлю. 

"Я пишаюся тим, що я ізраїльтянин, і впевнений, що прийде час, коли я буду пишатися тим, що я – росіянин", – додав шоумен.

Видання зазначає, що раніше в інтернеті "спливло" фото, на якому Галкін і його дружина Алла Пугачова були помічені в ізраїльському аеропорту "Бен-Гуріон". РосЗМІ повідомляли, що вони, швидше за все, тікають з країни через війну. Проте вже наступного дня Галкін спростував цю інформацію – повідомив, що з дружиною і дітьми залишається в Ізраїлі.

Нагадаємо, терористичний рух ХАМАС заявив, що готовий до обговорення питання про перемир'я з Ізраїлем.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme