Малюська прокоментував чутки про своє звільнення і розповів, чи напружені у нього відносини з Єрмаком

Міністр юстиції Денис Малюська розповів, чи натякали йому в Офісі президента на звільнення, а також у яких він відносинах перебуває з керівником установи Андрієм Єрмаком

Журналіст стрічки новин
Малюська прокоментував чутки про своє зв…
Фото: Facebook Дениса Малюськи

За словами очільника Мін'юсту, він ніколи не писав заяву на звільнення, а також не було жодних розмов про це.

Як пише Depo.ua, про це Малюська розповів у інтерв'ю "Українській правді".

"Напевно, це зайве, я завжди готовий написати заяву. Та я думаю, вона особливо не вимагається. Зараз більшість непогано голосує за звільнення будь-якого чиновника. Щодо стосунків з Єрмаком – вони, принаймні візуально, ніяк не змінювалися протягом усього часу нашого знайомства. Його я знаю ще з перших днів роботи в уряді. Він тоді був помічником президента, ми й в закордонне відрядження їздили разом. Тобто нормальні стосунки", – зауважив він.

Водночас міністр додав, що не виключає, що Єрмак може ставитися до нього по-різному, хоч і не показувати цього, однак він не береться це "судити поверхово". 

За словами Малюська, на його адресу від голови ОП жодних претензій не надходило. Також він прокоментував інформацію про його звільнення, яка іноді з'являється у медіа.

"Комусь щось подобається говорити. Мотиви можуть бути різними, я не відстежую. Точно знаю, що з офіційних каналів комунікацій зі мною жодних підтверджень цим чуткам не було, як і раніше", – зауважив він.

Нагадаємо, що чутки про звільнення Малюськи ходили ще торік. Тоді ж повідомлялося, що його на посаді може замінити Ірина Венедиктова, яка нині очолює Офіс генерального прокурора. Однак тоді ця інформація виявилася фейком.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme