UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Маск готовий продати акції Tesla, якщо це справді зупинить голод у світі

Найбагатша людина світу, інженер, бізнесмен, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск готовий пожертвувати 6 мільярдів доларів з продажу акцій Tesla, якщо це допоможе побороти голод у світі
 

Журналіст відділу новин
Маск готовий продати акції Tesla, якщо ц…
Фото: ЕРА

Таку заяву зробив Ілон Маск у відповідь на заяву директора Всесвітньої продовольчої програми ООН Девіда Бізлі, який попросив у Маска 6 млрд доларів на боротьбу з голодом.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на пост Маска у Twitter.

"Якщо Всесвітня продовольча програма зможе пояснити в цьому ланцюжку твіттів, як 6 мільярдів доларів можуть вирішити проблему світового голоду, я готовий зараз продати акції Tesla і зробити це", – написав Ілон Маск.

Маск додав, що фінансова звітність має бути відкритою, щоб громадськість бачила, як саме витрачаються кошти.

Цей твіт з'явився у відповідь на заяву директора Всесвітньої продовольчої програми ООН Девіда Бізлі, який 19 жовтня попросив у Маска 6 млрд доларів на боротьбу з голодом.

"Цього року 42 мільйони людей перебувають на межі голоду. Безпрецедентна глобальна криза, яка посилилася через Covid. Голод, дестабілізація в країнах та масова міграція – ось що станеться, якщо ми не вживемо заходів. Ілоне Маск, ви тільки вчора заробили 6 млрд доларів – рівно стільки, скільки нам потрібно, щоб запобігти катастрофі! Будь ласка, допоможіть!... Я пропоную вам унікальну можливість врятувати 42 мільйони людей від голоду", – написав Девіда Бізлі.

Нагадаємо, 27 жовтня Forbes визнав Ілона Маска найбагатшою людиною в історії людства, оцінивши його капітал у 271,3 млрд доларів.

29 жовтня Ілон Маск заявив, що планує відкрити власний навчальний заклад – "Техаський інститут технологій і науки".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme