Ілон Маск став найбільшим багатієм в історії людства

Forbes визнав Ілона Маска найбагатшою людиною в історії людства

Редактор стрічки новин
Ілон Маск став найбільшим багатієм в іст…
Фото: ЕРА

До такого рішення журнал дійшов через те, що капіталізації Tesla у понеділок, 25 жовтня, перевищила 1 трильйон доларів.

У понеділок капітал Ілона Маска оцінювався у 271,3 млрд доларів, передає Depo.ua з посиланням на Forbes.

Після останнього звіту про прибуток вартість акцій Tesla зросла майже на 13%, укладено понад 16 мільйонів нових опціонів на акції вартістю 16,1 млрд доларів. Це означає, що починаючи з минулої п'ятниці, статки Маска зросли на 41,7 млрд доларів.

21% акцій Маска в Tesla (з урахуванням кредитних зобов’язань) становить основну частину його статків. Також він володіє міноритарною часткою в заснованій ним у 2002 році компанії SpaceX, яку інвестори оцінили у 74 мільярди доларів.

Для порівняння, засновник і колишній генеральний директор Amazon Джефф Безос став найбагатшою людиною, очоливши список із статками приблизно в 201 мільярд доларів.

Засновник Microsoft Білл Гейтс ненадовго досягнув піку у квітні 1999 року, коли його статки перевищили 100 мільярдів доларів,  поправкою на інфляцію, нині це трохи понад 165 мільярдів доларів.

Попри величезні статки, Маск не володіє нерухомістю чи іншими цінними активами і живе в орендованому невеликому будинку в Техасі.

Нагадаємо, раніше мільярдер Ілон Маск оголосив про розрив з 33-річною канадською співачкою Граймс (справжнє її ім'я Клер Буше). Їхні стосунки тривали три роки, але вони так і не оформили їх офіційно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme