Знову холостяк: Ілон Маск оголосив про розрив з матір'ю свого однорічного сина

Ілон Маск розлучився матір'ю свого однорічного сина Æ A-XII

Редактор стрічки новин
Знову холостяк: Ілон Маск оголосив про р…
Фото: Instagram Ілона Маска

Мільярдер Ілон Маск оголосив про розрив з 33-річною канадською співачкою Граймс (справжнє її ім'я Клер Буше). Їхні стосунки тривали три роки, але вони так і не оформили їх офіційно.

Маск розповів, що вони "розлучилися наполовину", все ще люблять один одного, часто бачаться і будуть разом виховувати дитину, яка народилася у травні 2020 року, передає Depo.ua з посиланням на Page Six.

За словами бізнесмена, основною причиною рішення розлучитися стала відстань. Він сам недавно переїхав до Техасу, а Граймс залишилася у Лос-Анджелесі.

Додамо, що всього у 50-річного Маска шестеро дітей. П'ятьох синів йому народила перша дружина, канадська письменниця Джастін Вілсон, з якою він познайомився в університеті. Вони одружилися у 2000 році. Їхній первісток Невада Олександр помер в 2002 році у віці 10 тижнів. Після цього пара за допомогою ЕКЗ зачала двійню, а потім трійню. Ксавьє і Гриффину зараз 17 років, а Каю, Саксону та Даміанк – 15.

Другий шлюб Маска з англійською актрисою Таллулою Райлі був бездітним. Маск також протягом року зустрічався з голлівудською актрисою Ембер Херд, колишньою дружино актора Джонні Деппом.

Нагадаємо, 16 вересня компанія Ілона Маска запустила в космос перший повністю аматорський екіпаж. SpaceX з 30 травня 2020 року проводить пілотовані запуски корабля Dragon до Міжнародної космічної станції. На цей момент відбулося три успішні запуски. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme