Матері російських окупантів почали штурмувати військкомати, щоб забрати синів з війни в Україні

Для цього жінки не шкодують ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва

Валентина Пустіва
Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Вінниця
Матері російських окупантів почали штурм…
Фото: Генштаб ЗСУ

Матері російських окупантів почали "штурмувати" військкомати в рф. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на пресслужбу СБУ. 

Жінки хочуть будь-що забрати своїх синів із війни в Україні. Для цього не шкодують ні грошей, ні зв’язків серед військового керівництва. Про це в СБУ дізналися з перехопленої розмова солдата 36-ої окремої мотострілецької бригади рф з дислокацією у Борзі, що в Забайкальському краї. Це військове формування, як повідомляється в публікації СБУ, "відзначилося" тим, що ще у 2015 році під виглядом "донецьких сепаратистів" воювало проти України. Тож тепер їх кинули під Київ як досвідчених головорізів. Та ця зустріч з ЗСУ для багатьох із них стала фатальною. 

"Мати каже своєму синові, що домовилася з командуванням, щоб його повернули на місце дислокації. Радить йому не сподіватися, що їх скоро виведуть: "…не будут выводить, сейчас будете обратно сюда заходить. Это все еще не прекратится, вывозят технику, везут… народ туда. Кто погибший, заменяют вот этими остатками". А для переконливості перелічує, у скількох знайомих жінок вже загинули чоловіки", – повідмомляють в СБУ. 

Нагадаємо, російські військові масово пишуть рапорти про відмову воювати в Україні. Причини відмови іноді називають завуальовано (стан здоров’я, нерозуміння причин військової операції в Україні, відсутність технічного забезпечення та зв'язку з командуванням) а іноді й прямо: "не хочу бути гарматним м'ясом". 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme