Майман заявив, що йому не ламали хребет (ВІДЕО)

Ветеран АТО Михайло Майман повідомив, що йому не ламали хребет найманці нардепа від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Майман заявив, що йому не ламали хребет…
Скріншот

За його словами, найманці не впоралися із поставленим завданням та здали ветерану замовника, попри заяви ЗМІ від джерел з правоохоронних органів про зворотне.

Майман домовився з ними, що вони передадуть Киві, ніби чоловік перебуває у важкому стані зі зламаним хребтом, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Mayman News".

Ветеран зауважує, що отримавши від виконавців інформацію, нардеп опублікував на своєму Telegram-каналі допис про напад на Маймана "турецької мафії".

"Я не здивувався цьому замовленню, тому що сам знаю цього депутата від "ОПЗЖ", а за сумісництвом кума Медведчука. Ківа – сепаратист і ватник, який неодноразово замовляв людей, стрілянину по ресторану "Лео" з гранатомета і стрілянину по будинку в Бориспільському районі", – йдеться у дописі.

Майман звернувся до Киви наголосивши, що у нардепа "руки занадто короткі, щоб мене дістати".

"Прошу всі ЗМІ, які написали, що мене побили, опублікувати мою правдиву позицію в даному питанні. І надалі не рекомендую вірити на слово фантазіям хворої людини", – додав він.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили в неділю, 26 вересня, що на Михайла Маймана напали. За попередньою інформацією, до його номеру увірвалося декілька турків, які й побили його. Лікарі повідомляють, що ветеран дивом залишився живий, зараз він знаходиться в реанімації під інтенсивною терапією, лежить у корсеті, ймовірно він залишиться інвалідом і не зможе більше ходити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme