Медведчук зробив скандальну заяву про співробітництво з "Єдиною Росією"

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук відзначився неоднозначною заявою про співробітництво із провладною партією РФ "Единая Россия"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Медведчук зробив скандальну заяву про сп…
Фото: ОПЗЖ

Медведчук запевнив, що партія "Опозиційна платформа – За життя" завжди тісно співпрацювала із "Єдиною Росією" та планує й надалі продовжувати спільну роботу.

Відео із заявою проросійського нардепа опублікували на відеохостингу YouTube. 

Відеозвернення Медведчук записав для конференції "Глобальні виклики XXI століття: міжпартійний вимір", присвяченій 20-річчю від дня заснування партії "Єдина Росія".

"Співпраця "Опозиційної платформи - За життя" та "Єдиної Росії", яка активно продовжується останні роки, - це фундамент, який зберігає узи між нашими народами", – сказав проросійський політик.

Також він привітав російського політика Дмитра Мєдвєдєва із ювілеєм партії. 

Зауважимо, що "Єдина Росія" – це партія, яка сповідує та пропагує агресивну політику щодо України та українців. Її члени на камери заперечують незалежність нашої країни, підтримують російсько-українську війну, законодавчо лобіюють окупацію Криму та Донбасу. 

Нагадаємо, кілька годин тому стало відомо, що Медведчук здійснив ще один злочин. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило в декларації народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука неправдиві відомості на рекордні 73 мільйони гривень

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme