Меладзе обізвав Полякову і прокоментував секс-скандал з братом

Російський співак Валерій Меладзе дав інтерв'ю Ксенії Собчак, під час якого прокоментував секс-скандал із братом Костянтином Меладзе 

Журналіст відділу «Життя»
Меладзе обізвав Полякову і прокоментував…
Фото: Instagram

Дісталося Олі Поляковій, передає Depo.ua.

Собчак звернулася до Валерія з запитанням щодо секс-скандалу за участі його брата Костянтина Меладзе. Зазначимо, нещодавно Ані Лорак, Оля Полякова і Тетяна Найнік заявили про харасмент з боку продюсера. На думку Меладзе, Ані Лорак просто ображена через те, що Костянтин відмовив їй у співпраці, а його брат дуже інтелігентний. 

"Він настільки скромний, інтелігентний чоловік і настільки трепетно відноситься до жінок, щоб якимось чином... Я не уявляю, знаючи його з самого народження, не уявляю... Він може написати жінці вірші, може зробити гарний вчинок. Але натякати, що він хоче чогось в обмін на щось. У нього було стільки проєктів! Більш того, якщо запитати саму Кароліну, вона сама не зможе пояснити, до чого вона все це ляпнула. Я не розумію навіщо. Він не робив непристойних пропозицій. Цього бути просто не могло. Ні ситуація так не складалася, ні бажання у нього не було. Ми обговорюємо дівчат, які нам подобаються. Вона не входила в сферу його інтересів", – каже Валерій.

Дісталося і Поляковій, яку артист порівняв із Сергієм Звєрєвим і назвав фріком.

"Я пам'ятаю її. Вона шокувала мене. По перше, це фрік, а не виконавиця, мені здається. Я пам'ятаю, що Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв. Їхні звинувачення - це тупе тиражування того, що десь прокотило вже. Навіщо зараз їм піаритися на моєму браті? Я думаю, до них чіплялася величезна кількість чоловіків. Хіба це цікаво?" – заявив Меладзе.

Нагадаємо, Ані Лорак натякнула, що Меладзе пропонував їй інтим в обмін на славу. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme