Melovin цілувався з чоловіком на Atlas Weekend

Український співак MELOVIN зробив камінгаут на музичному фестивалі Atlas Weekend, який стартував у Києві 

Журналіст відділу «Життя»
Melovin цілувався з чоловіком на Atlas W…
Фото: Instagram

Співак влаштував яскраве шоу на сцені, яке запам'яталося фанатам, передає Depo.ua.

Спочатку MELOVIN поцілувався з артисткою балету, яка має нетрадиційну орієнтацію, а згодом з танцівником. У руці співак тримав прапор ЛГБТ. Таким чином він зізнався, що є бісексуалом, тобто, йому подобаються як жінки, так і чоловіки. Відео MELOVIN оприлюднив у мережі.

"Ми – сильний народ. Ми не боїмося рухатися вперед, відчувати ритм часу та йти в ногу з іншими демократичними країнами. Та цьому рухові заважають тільки старі склепи, спостерігачами яких я був сьогодні. Мій офіційний камінгаут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу… І в цей самий час така любов не признається кимось, блокується та просто не випускається в ефір. Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України", – написав він.

Зірки та користувачі мережі підтримали артиста і подякували за те, що він став першим, хто чесно зізнався у своїй орієнтації.

Нагадаємо, раніше Depo.ua показував найяскравіші образи MELOVIN.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme