MELOVIN зізнався, що хотів би виступати на Росії, але йому "стрьомно"

Український співак MELOVIN заявляє, що не з тих, хто вважає, що "музика поза політикою", й не проти виступати на Росії, але поки що йому лячно

Журналіст стрічки новин
MELOVIN зізнався, що хотів би виступати…
На фото: співак MELOVIN. Джерело: Іnstagram MELOVIN

На YouTube-каналі "Українська правда" MELOVIN, який раніше зробив камінг-аут, заявив, що  його обурює те, що російські артисти можуть спокійно приїжджати до нашої країни. Українці ж якщо поїдуть до Росії, то вони "будуть вигнанцями". Хоча всі зароблені кошти артисти привозять до України.

Сам співак зауважив, що не проти виступити на Росії, адже в нього там багато фанатів. Однак, за його словами, робити це він боїться, адже не хоче осуду українців і в першу чергу турбується про своїх батьків, пише Depo.ua.

"Я хотів би, звичайно, поїхати там виступити, у мене там багато фанів. Розумію, що можу там зібрати зал. Але "стрьомно". Одразу станеш антигероєм в Україні. Це лячно, коли ти не можеш приїхати до рідної країни, де тебе вважають просто вигнанцем. І в мене всередині бореться бажання стати більш масштабним в інших країнах, де тебе розуміють, і водночас повернутися і бути вигнанцем у своїй країні", – підсумував артист.

Нагадаємо, нещодавно MELOVIN поскаржився на відомий український музичний канал, бо той відмовився від трансляції його пісні "Таємний знак". Також MELOVIN наголосив, що попри розповіді гендиректора каналу, насправді він попереджав менеджмент телеканалу про те, що зі сцени відбудеться камінгаут. При цьому цей момент з трансляції М1 було вирізано, а пізніше дирекція заявила, що це просто збіг і ніхто не знав, що буде відбуватися на сцені. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme