Мендель образилася на цькування і відповіла новою фотосесією

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель образилася, що її весь час цькували за одяг та інші нюанси

Журналіст відділу новин
Мендель образилася на цькування і відпов…
Фото: Мендель / Facebook

"Два роки "обсмоктування" кожної фотографії, нездорова увага до одягу, аксесуарів, моєї ваги і частин тіла.Два роки, коли все не так у моїй фігурі, стилі, зачісці, бровах, виразі обличчя, мейку, взутті…" – написала Мендель.

Вона заявила, що це були справжні дискредитація, ненависть, дике невігластво та зневага. Але, зазначила Юлія Мендель, ці два роки зробили її сильнішими, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку екс-прес-секретарки глави держави.

Тож Мендель виклала у соцмережі свою нову фотосесію.

Нагадаємо, що екс-прес-секретарку глави держави висміювали далеко не за огріхи у одязі. Зокрема, у листопаді 2020 року Мендель так незграбно повідомила про стан хворого на коронавірус Володимира Зеленського, що викликала жорстку реакцію в соцмережах.

У березні її висміяли у пісні-пародії на легендарний американський мультсеріал "Качині історії".

Додамо, що Мендель неодноразово відзначалася пафосно-скандальними заявами. Наприклад, у грудні вона запевняла, що два її твіти допомогли зміцнити курс гривні.

А у березні вона вляпалася у скандал із відомим економістом Андерсом Аслундом, який вимагав від Мендель вибачень за перехід на особистості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme