Мендель розповіла, чому пішла з посади речниці Зеленського

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що основною причиною її звільнення стали проблеми зі здоров'ям
 

Журналіст стрічки новин

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Комсомольській правді", повідомляє Depo.ua.

Мендель зазначила, що для Зеленського її рішення теж було несподіванкою, але він все зрозумів.

"І я не психанула, не прийняла рішення про відхід моментально. Ми з Михайлом Михайловичем Подоляком обговорювали можливість мого звільнення, я говорила, що у мене є питання, які я не можу вирішити в цьому графіку. Перша причина мого відходу – здоров'я. Воно у мене дуже погіршилося. У мене навантаження було в рази більше, ніж у будь-якого іншого прессекретаря, і це далося взнаки. Я вже близько трьох місяців лікуюся. І думаю, що відновилася відсотків на 80", – сказала Мендель.

Також своє рішення вона пояснила зміною обстановки – за її словами, вона зробила все, що могла, в Офісі президента.

"Ну і друга причина: коли вже почалося лікування, я задумалася над тим, куди йти далі. Те, що хотіла зробити в Офісі, я зробила – налагодила систему. Мій послідовник, може, це і не оцінить, але точно знаю, йому буде набагато легше", – підкреслила Мендель.

Нагадаємо, 30 квітня радник голови Офісу президента України з антикризових комунікацій Михайло Подоляк підтвердив інформацію про звільнення прес-секретаря президента Володимира Зеленського Юлії Мендель

Згодом ЗМІ повідомляли, нібито Мендель пішла з посади через маленьку зарплату й очільника Офісу президента Андрія Єрмака.

9 липня Зеленський офіційно звільнив Мендель і призначив Никифорова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme