Мендель розповіла про пропозицію позувати для обкладинки Playboy

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що розмірковувала про розміщення своєї світлини на обкладинці Playboy

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Мендель розповіла про пропозицію позуват…
Фото: Instagram Юлії Мендель

За її словами, минулого року вона отримала пропозицію від журналу, щоб світлина екс-речниці президента з'явилася на одній з 12 обкладинок.

Про це пише Depo.ua із посиланням на колонку Мендель у KyivPost.

Екс-речниця Зеленського розповіла, що все почалося з того, що президент попросив її допомогти з розміщенням його світлини на обкладинці чоловічого журналу Men's Health.

"Моя розмова з президентом України влітку 2021 року зіграла на підтримку цього рішення... Тоді Володимир Зеленський попросив мене поговорити з журналом Men's Health про те, щоб його потрапити на обкладинку. Зваживши всі "за" і "проти", я подумала: якщо президент країни хоче здійснити свою мрію про звичайного чоловіка, потрапивши на обкладинку одного з великих чоловічих журналів, чому його колишня прес-секретарка не може з’явитися на обкладинці іншого? Особливо, якби це не було оголеним фото, як обіцяли представники Playboy", – йдеться у дописі.

Вона продовжила, що планам не судилося втілитися у життя, оскільки бажанням Зеленського щодо обкладинки більше не займалися. Самій же Мендель, за її словами, не вистачило сміливості для обкладинки Playboy.

Далі вона розмірковує про те, що відсутність необхідності оголюватися для чоловічого журналу робить таку пропозицію привабливою для українських політиків, які "могли б подумати про те, щоб набратися сміливості і прийняти щедру пропозицію з'явитися на обкладинці найсексуальнішого журналу".

Ба більше, Мендель переконана, що Playboy дуже патріотичний журнал, адже став виходити в Україні українською мовою.

Нагадаємо, нещодавно Мендель опублікувала інтригуюче фото: на знімку вона посміхається, а на лівому її плечі лежить чоловіча рука. На праве плече Мендель накинула сірий чоловічий піджак. 

Відомо, що Мендель не вперше афішує подробиці зі свого особистого життя. Ще у 2019 році, коли стала речницею Зеленського, вона розповідала, що розійшлася зі своїм хлопцем через її щільний графік. За її словами, у її тодішнього обранця були інші уявлення, якими повинні бути стосунки.

У 2020 році Мендель навіть приписували роман із Зеленським й розповсюджували чутки, що вона вагітна від нього. Однак в ОП на це не реагували, а сама Мендель розповіла, що президент лише посміявся над плітками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme