Мендель сказала, коли з'являться укази про її звільнення та призначення наступника

Прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що указу про її звільнення з посади поки що не було, проте він може з'явитися вже сьогодні, 9 липня

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Мендель сказала, коли з'являться укази п…
Фото: Прес-служба ВРУ

Про це вона заявила в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Указу про моє звільнення ще не було. Я думаю, що він буде сьогодні – разом із призначенням нового прес-секретаря. Принаймні розглядалося, що буде до кінця цього тижня. Тому наразі я ще в.о.", – наголосила Мендель.

Вона уточнила, що до кінця цього тижня має бути оприлюднено укази:

  • про її звільнення з посади прес-секретаря президента;

  • про її призначення радником Офісу президента.

"Я так розумію, оскільки сьогодні п'ятниця... то очікую сьогодні. Але якщо це буде в суботу-неділю, то хай буде так", – додала Мендель.

Крім того, вона зауважила, що новим прес-секретарем Зеленського, ймовірно, стане журналіст.

"Ваш колега, я так розумію. Ваш колега, який розуміє, що таке робота на телебаченні краще за багатьох людей", – підсумувала вона.

Нагадаємо, 30 квітня радник голови Офісу президента України з антикризових комунікацій Михайло Подоляк підтвердив інформацію про звільнення прес-секретаря президента Володимира Зеленського Юлії Мендель. Він зазначив, що поки Мендель залишається речницею президента, але надалі зосередиться на "роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ" та працюватиме радницею із міжнародних комунікацій.

Згодом ЗМІ повідомляли, нібито Мендель пішла з посади через маленьку зарплату й очільника Офісу президента Андрія Єрмака.

Крім того, джерела в ОП повідомили, буцімто новим прес-секретарем Зеленського стане чоловік – ведучий телеканалу "Україна 24" Сергій Никифоров, або ж колишній журналіст і комунікаційник Олександр Бондаренко.

23 червня ЗМІ уже впевнено повідомляли про те, що обрано було Никифорова.

Читайте також: Імовірний наступник Мендель: Що відомо про Сергія Никифорова

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme