Мендель заявила, що "Велику деолігархізацію" закрили не через неї

Екс-речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель зробила заяву щодо закриття телепроекту "Велика деолігархізація"

Журналіст відділу новин
Мендель заявила, що "Велику деолігархіза…
Фото: Іnstagram Юлії Мендель

Юлія Мендель запевнила, що "автори програми приймали рішення щодо припинення її роботи самі".

Мендель уточнила, що закриття проекту не пов'язане із її участю в ньому, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку колишньої прес-секретарки президента.

"За коментарями щодо деталей цього пояснення - звертайтеся до проекту. Я брала участь у ньому як незалежний оглядач, колумніст. Сама обирала тему і мої тексти не піддавалися цензурі", – запевнила Юлія Мендель.

Мендель запевнила, що "Велику деолігархізацію" закрили не через неї

Нагадаємо, що Мендель, яку 9 липня офіційно звільнили з посади прес-секретарки президента Володимира Зеленського, уже за тиждень отримала роботу на телеканалі "Україна 24", який пов'язують з українським бізнесменом Рінатом Ахметовим.

Вона приєдналася до команди проекту "Велика деолігархізація".

Втім, уже 3 вересня у Telegram-каналі проекту було заявлено, що він закривається "у зв'язку з нововияленими обставинами".

Причиною начебто стала заява омбудсмена Людмили Денісової про те, що закон про деолігархізацію є неконституційним – тому, зазначили у "Великій деолігархізації", зникає сам предмет розгляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme