"Мені плювати": Скандальна Лобода різко висловилася про ймовірне позбавлення звання заслуженої артистки України

Співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе та працює на Росії, відреагувала на те, що вона опинилася у списку артистів, які замовчують про війну в Україні або підтримують путінський режим

Журналіст стрічки новин
"Мені плювати": Скандальна Лобода різко…
Фото: Telegram-канал Світлани Лободи

За її словами, їй "плювати" на те, що вона опинилася в цьому списку. Також вона висловилася про те, в яких умовах зараз перебувають українці.

Про це Лобода написала у Telegram, інформує Depo.ua.

"Я знаю, що сьогодні все частіше з'являються всілякі "списки", в яких людей знову намагаються розділити за принципом "чи достатньо ти хороший, щоб бути патріотом". Так ось я вам скажу: мені плювати на ваші списки!" – зазначила вона.

Співачка наголосила, що з початком бойових дій в Україні вона зайнялася волонтерством. Водночас вона жодного слова не написала ні про президента РФ Володимира Путіна, ні те, що саме Росія напала на Україну.

"Сьогодні мільйони українців втратили все! Вони змушені були залишити свої будинки та залишити все, що у них було, щоб просто врятувати свої життя. З самого початку бойових дій мій офіс перекваліфікувався у волонтерський штаб. Я щохвилини надаю всебічну допомогу в їхній роботі та роблю все що від мене залежить, щоб кожна людина змогла отримати хоча б предмети першої необхідності", – додала зірка.

Нагадаємо, напередодні парламентський Комітет гуманітарної та інформаційної політики звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням позбавити низку артистів державних нагород. Зокрема до цього переліку потрапили володарі почесних звань "народний артист України" та "заслужений артист України" Микола Басков, Філіп Кіркоров, Ігор Крутий, Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій.

Раніше стало відомо, що Пугачова, Земфіра та Рената Литвинова залишили росію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme