Меркель уже в Києві: Триває зустріч канцлерки Німеччини з українським президентом

Після зустрічі український президент та канцлерка Німеччини вийдуть до преси

Редактор стрічки новин
Меркель уже в Києві: Триває зустріч канц…
Фото: ЕРА

У Маріїнському палаці в Києві у ці хвилини триває  зустріч президента України Володимира Зеленського та федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, яка перебуває з візитом у нашій країні.

Як повідомили у прес-службі Офісу президента, глава держави привітав гостю на ґанку палацу. Також відбулося представлення делегацій, передає Depo.ua.

Після переговорів Володимира Зеленського та Ангели Меркель у форматі віч-на-віч передбачена зустріч з представниками засобів масової інформації та продовження перемовин у розширеному форматі.

Меркель у Києві 2021

Фото: ОП

Нагадаємо, візит канцлера Німеччини Ангели Меркель до України розпочався скандалом – міський голова Києва Віталій Кличко прибув у аеропорт "Бориспіль", щоб зустріти Меркель, та його не пустила охорона, заявивши, що міський голова Києва не входить до списку запрошених на захід. 

Також нагадаємо, що раніше прес-секретар президента Сергій Никифоров озвучив порядок денний візиту Меркель в Україну

Як відомо, Ангела Меркель у цьому році завершує своє 16-річне перебування на посаді канцлера Німеччини. Уже 26 вересня у країні пройдуть парламентські вибори і Німеччина отримає нового канцлера. За опитуваннями, блок провладна партія ХДС/ХСС лідирує, "Зелені" утримують друге місце. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme