Meta (екс-Facebook) шукає програмістів в Україні

Українська розробниця, яка працює у Meta, Анастасія Степанова розповіла, що компанія готова взяти на роботу українських розробників
 

Журналіст відділу новин
Meta (екс-Facebook) шукає програмістів в…
Фото: Facebook

У компанії пропонують переїхати до Дубліна та Лондона, а Meta у свою чергу не тільки платитиме за роботу, але й сплатить житло

Про це інформує Depo.ua з посиланням на пост Анастасії Степанової у Facebook.

У пості Анастасія опублікувала кілька вакансій, які зараз хочуть закрити рекрутери. Вона написала, що Meta хоче найняти українських інженерів, які зараз навчаються на останніх курсах в університеті. Їх планують оформити у штат як стажистів, але за це платитимуть зарплату та винаймуть житло. Випускники проходитимуть стажування в офісах Дубліна та Лондона. Тільки після стажування українські розробники повинні повернутися хоча б на один семестр до університету.

Meta шукає програмістів в Україні

Зокрема, у Meta шукають:

Software Engineer, University Grad

Спеціаліст займатиметься розробкою систем продуктів Facebook та розроблятиме нові веб-додатки. Вимагають мінімальний досвід програмування Java, Python, C++, JavaScript. Переїзд до Лондона.

Rotational Network Engineer

В описі вакансії сказано, що спеціаліст працюватиме над розробкою програм для вирішення внутрішніх завдань. Вимагають базове володіння основами мережі UNIX та TCP/IP та програмувати хоча б однією мовою. Переїзд у Дублін.

Software Engineer, Intern/Co-op

Програма стажування три місяці для розробника. Для цього потрібно розуміти одну з мов програмування: Java, Python, C++, Objective-C, JavaScript. Переїзд до Лондона.

Production Engineer, Internship

Програма стажування IT-сеціалістів для переїзду до Лондона та Дубліна. На цій позиції також вимагають розуміння хоч однієї мови програмування.

Нагадаємо, 28 жовтня генеральний директор компанії Facebook Марк Цукерберг оголосив про перейменування корпорації на Meta.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme