UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Милованов визнав, що зняв мене з конкурсу за вказівкою Офісу президента, – Данилюк

Екс-секретар РНБО Олександр Данилюк звинуватив Офіс президента Володимира Зеленського у тому, що його зняли з конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки (БЕБ)
 

Журналіст відділу новин
Милованов визнав, що зняв мене з конкурс…
Фото: УП

Нібито про це йому розповів особисто голова конкурсної комісії, радник голови Офісу президента Тимофій Милованов під час святкування дня народження Данилюка.

Про це Олександр Данилюк написав у Facebook, інформує Depo.ua.

"В особистій розмові вчора Тимофій визнав, що виконав вказівку від Офісу президента – зняти мене з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб. А потім запропонував мені йти в Окружний адміністративний суд Києва під керівництвом Вовка. Саме той зашкварений суд, який досі не ліквідували тільки тому, що суддя Вовк, як і Милованов, погодився бути фунтом Офісу президента", – написав Данилюк.

Також він заявив, що керівництво країни пишається маріонетковою системою влади і хоче, щоб голова Бюро економічної безпеки теж був маріонетковим.

"Знявши мене з конкурсу на директора БЕБ під відверто ідіотським приводом мого американського диплому, Офіс Президента "дав у штангу". Саме тому вчора на святкуванні мого Дня народження з'явився Милованов. Саме тому Офіс намагається через  медіа представити це все як мій особистий конфлікт з Миловановим", – впевнений Данилюк.

Він наголосив, що у нього і просто не може бути конфлікту з Миловановим, однак у нього "є конфлікт із його господарями" – конфлікт з керівниками країни щодо суті їхньої політики.

Милованов визнав, що зняв Данилюка з конкурсу за вказівкою Офісу президента

Нагадаємо, 30 липня ЗМІ написали, що Тимофій Милованов побився із Олександром Данилюком на його дні народженні.

31 липня Тимофій Милованов підтвердив, що прийшов на святкування дня народження Олександра Данилюка, де побився з іменинником.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme