Мінінфраструктури запустило сайт з вакансіями у сферах відновлення, логістики та звʼязку

В Україні запустили сайт з вакансіями підприємств і організацій, які належать до сфери відповідальності Мінінфраструктури та Держагентства відновлення

Проєкт спільно запустили Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, Державне агентство відновлення, "Укрпошта та "Укрзалізниця", пише Depo.ua.

"На сайті "Робота та відновлення" зібрані сотні актуальних вакансій підприємств і організацій, які належать до сфери відповідальності Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури (Міністерства відновлення), а також інших організацій, що працюють на проєктах відновлення", — йдеться в описі.

У відповідному розділі є повний список вакансій із фільтрами: можна обрати будь-який регіон (крім окупованих), сферу чи інший чинник. Є вакансії у сфері відновлення, логістики та звʼязку — наразі понад 1000.

Також є рекомендації щодо пошуку роботи й відповіді на найбільш часті запитання щодо працевлаштування.

"Ми розуміємо, що війна змусила багатьох людей розпочати життя з нового аркушу. І тому ми пропонуємо не тільки класичні вакансії, але й ті, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання", — коментують ініціатори проєкту.

Нагадаємо, у Швейцарії готуються спростити працевлаштування українських біженців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua