Міносвіти відправляє учнів 5-11 класів на дистанційне навчання

Міністерство освіти і науки видало нові рекомендації керівникам закладів освіти у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації

Журналіст стрічки новин
Міносвіти відправляє учнів 5-11 класів н…
Фото: Рixabay

У зв'язку зі зростанням кількості хворих на коронавірус рекомендується відправити на дистанційне навчання учнів 5-11 класів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу МОН.

Рекомендації школам були розробленні з врахуванням консультацій з Міністерством охорони здоров’я. Згідно з ними дозволяється відвідування закладів освіти учнями 1-4 класів, а учнів 5-11 класів — організувати освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання щонайменше протягом двох тижнів.

"У закладах професійної (професійно-технічної) освіти організувати перехід на навчання за дистанційною та/або змішаною формою з внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять", — йдеться у повідомленні.

Водночас закладам фахової передвищої, вищої освіти усіх форм власності та сфер управління рекомендовано запровадити дистанційне навчання від 27 січня до 25 лютого 2022 року.

Нагадаємо, за останніми даними, у Україні за добу виявили понад 24 тис. випадків COVID-19. Серед нових хворих – 2 809 дітей та 642 медпрацівники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme