Міст на Київщині, зруйнований блискавкою, хочуть відновити упродовж трьох тижнів

Міст біля села Демидів у Вишгородському районі Київської області, зруйнований блискавкою 29 червня, планують відновити протягом трьох тижнів

Міст на Київщині, зруйнований блискавкою…
Фото: Telegram/Оперативний ЗСУ

Про це заявив в ефірі національного телемарафону голова Вишгородської районної військової Олексій Данчин, пише Depo.ua.

"Наше завдання — максимально швидко відновити роботу мостової переправи. Ми розуміємо, що Іванська, Поліська і Димерська громади, їх основний потік транспорту до міста Києва... І вони зараз можуть добиратися до Києва, або через Бородянку, або через Гостомель", — розповів посадовець.

Данчин пояснив, що нині нормального транспортного сполучення між Вишгородською і Димерською та іншими громадами немає,. Відкрито старий міст, який був визнаний аварійним, але там проїзд обмежено: пускають тільки авто екстрених служб, машини з хлібом тощо.

За словами посадовця, відновити повноцінне сполучення розраховують за три тижні.

Обговорюючи причини руйнування мосту та вибуху, Данчин сказав: "На жаль, я не можу розповсюджувати інформацію про наявності мінування на тому чи іншому мості. Це військова складова. Експертизи немає, працюють відповідні слідчі органи".

Нагадаємо, 29 червня блискавка вдарила в опору мосту через річку Ірпінь у районі Демидіва. За інформацією Київської ОВА, там, ймовірно, могла бути міна. Стався вибух. Загинула людина, є травмовані.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme