Місяць війни: Скількох українських дітей вбив путін руками своїх орків

Український народ вже місяць бореться з російськими окупантами, які прийшли на нашу землю, руйнують міста, вбивають мирних людей. З початку війни в Україні вже загинули 128 дітей, понад 170 – поранено

Журналіст стрічки новин
Місяць війни: Скількох українських дітей…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Найбільше постраждало дітей у Київській – 64, Харківській – 43, Донецькій – 43, Чернігівській – 32, Миколаївський – 24, місті Києві – 16, Житомирській – 15, Херсонській – 15 і Сумській – 14 областях.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Офісу генпрокурора України.

Зазначається, що фактичну кількість загиблих і поранених дітей встановити неможливо через те, що в українських містах окупаційні війська ведуть активні бойові дії.

У Маріуполі під завалами обстріляного окупантами будинку знайдено тіло 11-річної гімнастки Катерини. Маленька спортсменка неодноразово перемагала у змаганнях.
 
Під час евакуації цивільного населення в с. Перемога Броварського району Київської області 11 березня військовими РФ було застосовано зброю по колоні автомобілів, внаслідок чого був вбитий 13-річний хлопець.
 
У м. Буча Київської області 13 березня військовослужбовцями збройних сил РФ безжально розстріляно автомобіль, в якому перебувала родина, мати та двоє дітей чотирьох та дев'яти років загинули.
 
До Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні з тяжкими пораненнями внаслідок обстрілів військовими РФ доставлено дев'ятеро дітей із Маріуполя та Сіверськодонецька.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про звірства російських окупантів в Україні.

Читайте також: Війна і ми: Як допомогти дитині заспокоїтися під час воєнних дій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme