Моргенштерн відповів Гордону, чий Крим: "Я тєбя ви*бал етім отвєтом" (ВІДЕО 18+)

Скандальний російський співак Моргенштерн з матюками і хамством відповів українському журналісту Гордону на питання "Чий Крим?"

Журналіст відділу новин
Моргенштерн відповів Гордону, чий Крим:…
Фото: скріншот

Гордон під час інтерв'ю із російським співаком Алішером Валєєвим, відомим як Моргенштерн, запитав того, кому належить Крим.

На що Моргенштерн відповів, що Крим – "кримчан", передає Depo.ua із посиланням на Youtube-канал Гордона.

Після цього журналіст уточнив, а чиєю є територія Криму, на що росіянин заявив, що далі обговорювати цю тему немає сенсу, бо "я тебе уже ви*бав цією відповіддю".

Коли ж Гордон заявив Моргенштерну, що згідно із міжнародним правом Крим є частиною України, співак парирував: "Ти не повіриш, але мені на це так пох*й".

(дивитися з 1:54:43)

Нагадаємо, у квітні Міністерство культури та інформаційної політики внесло російського репера Моргенштерна до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України. Відповідно, йому був заборонений в'їзд до України.

Раніше, до заборони Моргенштерн виступав в Україні, і 2019 року у Одесі в день жалоби за загиблими під час пожежі у коледжі, назвавши жалобу "й*баною показухою".

Тож, коли він 2021 року оголосив про концерти в Україні – українці відреагували дуже жорстко і негативно. Після цього російський репер відмовився їхати з концертами до України, бо йому страшно.

Але разом з тим він вирішив судитися із СБУ через заборону і не скасовував концерти. У червні до ОАСК надійшов позов від Алішера Валєєва проти Служби безпеки щодо внесення його до Переліку осіб, які створюють загрозу національний безпеці.

А у липні Моргенштерн виклав відео серед соняшникового поля, заявивши, що він таки приїхав до України. Хоча ніяких доказів цьому не надав.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme