На "Активні парки" Зеленського до Дня Незалежності витратять понад 112 млн грн

На соціальний проект "Активні парки – локації здорової України" до Дня Незалежності Кабінет міністрів витратить 112,7 млн грн

Журналіст відділу новин
На "Активні парки" Зеленського до Дня Не…
Фото: Depo.ua

 

Про це повідомив народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко у своєму Telegram за результатами засідання уряду 21 липня, передає Depo.ua.

Згідно з його інформацією, передбачається, що у понад 1 500 територіальних громадах будуть облаштовані гімнастичні стінки, сходинки, лавки для використання динамічних вправ тощо.

Там кожен громадянин зможе за допомогою QR-коду отримати комплекс вправ різної складності від відомих артистів, спортсменів, акторів тощо.

На думку урядовців, проведення таких заходів у місцях масового відпочинку (парках, скверах тощо) сприятиме руховій активності громадян і започаткуванню нових форм заходів для широких верств населення, в тому числі й осіб із інвалідністю.

Гончаренко розповів про активні парки Зеленського

 

На "Активні парки" Зеленського до Дня Незалежності витратять понад 112 млн грн

Нагадаємо, 22 червня президент Володимир Зеленський презентував програму "Здорова Україна". Її було розроблено Офісом президента спільно з Міністерством охорони здоров'я, Міносвіти, а також багатьма спеціалістами.

Одна з її складових відповідатиме саме за створення активних парків і спортивних майданчиків по всій Україні, адже профілактикою багатьох хвороб та підтриманням гарного самопочуття є спорт.

Згодом міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт прокоментував ініціативу Зеленського встановити по всій Україні безкоштовні спортмайданчики. За його словами, цьогоріч має бути встановлено 870 таких об'єктів.

Читайте також: Стадіон так стадіон: Як Зеленський віджиматиме в місцевої влади її улюблену цяцьку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme